Ilmaiset toimitukset Postin noutopisteisiin.
Noutopisteet tulevat näkyviin kun olet syöttänyt kassalla postinumerosi.

Source Audio Nemesis Delay

Source Audio Nemesis Delay on ensimmäinen vakava haastaja Strymon Timelinelle. Nemesis antaa käyttöösi 24 erilaista delaysoundia, 128 presettiä, stereo- ja MIDI-liitännät ja tap tempon. Neuro-mobiiliapplikaation avulla voit säätää lisäparametreja, tallentaa ja jakaa henkilökohtaisia asetuksia ja ladata lisää delaysoundeja pedaaliin. Neurosta on omat versionsa Androidille ja iOS:lle.


Arvioitu toimitusaika: Heti
Varastossa: 1 kpl


299,00 €

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Source Audio

Klo 14 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Toimituskulut 0 € Postin noutopisteisiin!

Oletko nähnyt paremman hinnan muualla? Ilmoita meille niin päivitämme hintamme:

info@customsounds.fi

Myymälän numero: 010 2312 460 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

14 päivän tyytyväisyystakuu. Voit palauttaa tuotteen tai vaihtaa sen toiseen.

Kolmen vuoden takuu kaikille uusille tuotteille. Käytettyjen takuu 60 pv.

 

 

Kuvaus

Yksityiskohdat

Source Audio Nemesis Delay on ensimmäinen vakava haastaja Strymon Timelinelle. Nemesis antaa käyttöösi 24 erilaista delaysoundia, 128 presettiä, stereo- ja MIDI-liitännät ja tap tempon. Neuro-mobiiliapplikaation avulla voit säätää lisäparametreja, tallentaa ja jakaa henkilökohtaisia asetuksia ja ladata lisää delaysoundeja pedaaliin. Neurosta on omat versionsa Androidille ja iOS:lle. Täysin MIDI-ohjattavissa. Monipuoliset ekpressiomahdollisuudet.

 • Säädöt ja liitännät (lisäsäädöt ja -ominaisuudet säädettävissä Neuro-applikaation kautta):
  Time: Käsisäätö delayajalle. Jos käytössäsi on multitap-delaysoundi, määrittää Time pisimmän viiveen, jonka mukaan lyhyemmät skaalautuvat. Delayaika 1 ms -2,6 sekuntia, rippuvainen delaytyypistä.
  Mix: Määrittää kuivan ja efektoidun signaalin välisen suhteen. Klo 7:ssä 100% kuiva soundi, klo 5:ssä 100% märkä soundi (eli kuulet vain toistot).
  Feedback: Määrittää toistojen määrän. Klo 7:ssä yksi toisto, klo 5:ssä joko loputtomat toistot tasaisella äänenvoimakkuudella, tai oskilloivat toistot (jolloin äänenvoimakkuus kasvaa ja soundi säröytyy).
  Mod: Säätää efektin modulaation syvyyttä. Eri delaytyypeissä erilaisia modulaatioita, esim. pitch, filter, nauhamodulaatio tai tremolo.
  Rate: Säätää efektin modulaation nopeutta. Nauhakaikusoundeissa tämä säätö simuloi nauhanopeutta.
  Intensity: Tämän säädön toimintamalli muuttuu käytössä olevan delaytyypin mukaan. Useimmat delaytyypit voivat luoda erilaisia soundeja: lämpimästä kirkkaaseen, puhtaasta säröiseen, täyteläisestä ohueen, jne. Intensity muuttaa soundin väriä ja luonnetta ja auttaa sinua luomaan jokaiselle soundityypille oman persoonallisuutensa.
  Engine Selector: Valitsee 12 päädelaytyypin välillä. Päästäksesi käsiksi 12:een muuhun delaytyyppiin, voit käyttää apuna Neuro-applikaatiota tai MIDIä. Voit asentaa valitsimeen myös Neuron kautta oletusarvoisesti käytettäviä delaysoundeja. Oletusdelaysoundit: Slapback, Digital, Diffuse, Analog, Tape, Noise Tape, Degrade, Shifter, Helix, Reverse, Sweeper, Rhythmic. Jokainen delaysoundi toimii myös stereona. Jos stereoliitäntä on käytössä, tuottaa Nemesis ping-pong-delaysoundeja.
  Tap Tempo Subdivision: Tämän kytkimen avulla voit määrittää tap tempon jaollisuuden. Valittavissa mm. dotted eighth ja tripletit. Tap Tempo-kytkimen pohjassa pitäminen aktivoi Freeze-tilan, joka ottaa soitostasi lyhyen loopin ja toistaa sitä kunnes vapautat kytkimen.
  Presetit: Pääset suoraan Nemesiksen hardwaren kautta käsiksi kahdeksaan muistipaikkaan ja niihin tallentamiseen. Täydet 128 muistipaikkaa ovat käytössäsi Neuro-applikaation tai MIDIn kautta.
  Stereo sisään ja ulos
  MIDI sisään ja ulos:
  Nemesis Delay on täysin MIDI-ohjattavissa. Vastaanottaa PC-, ja CC-käskyjä.
  Ekspressiopedaalin liitäntä: Voit ohjata mitä tahansa säätöä tai säätöjen yhdistelmiä ekspressiopedaalilla. Voit myös asettaa säätöjen suunnat mieleiseksi, eli toisen ominaisuuden arvo voi laskea samalla kun toisen arvo nousee.
 • Virrantarve: 2,1 mm 9V DC miinus keskellä virtalähde. 200 mA. Virtalähde toimitetaan pedaalin mukana.
 • Bufferoitu Bypass tai True Bypass (valittavissa).
 • Mitat: 11,63 cm (pituus) x 11,17 cm (leveys).
 • Paino: 450 grammaa
 • Suunniteltu USA:ssa, tehty Kiinassa

 

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvostelemassa tuotetta: Source Audio Nemesis Delay

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Kokonaisarvio
Laatu
Hinta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista