Virtalähteet

Virtalähde on pedaalilaudan moottori, ja malleja löytyy todella monia erilaisia. Valmistajat seuraavat pedaalilautojen kehitystä ja muokkaavat tuotteitaan uusimpiin lautoihin sopiviksi. Cioksiltä löytyy pari todella hyvää pientä virtalähdettä, jotka mahtuvat pienimpien lautojen alle. T-Rexin Junior ja Chameleon ovat myös erinomaisia virtalähteitä. Voodoo Labin virtalähteet ovat täydellinen valinta kookkaampiin lautoihin. Heidän mallinsa Pedal Power 2 plus on yhä maailman suosituin ja käytetyin virtalähde efektipedaaleille.

Kaikki edellä mainitut valmistajat ovat reagoineet hienosti digitaalisten efektien markkinoille tuloon. Niille on ominaista suurempi virran tarve. Kun valitset virtalähdettä, tarkista ensin millaisen jännitteen pedaalisi tarvitsee ( kuinka monta volttia?). Tämän luvun pitää täsmätä aina. Seuraavaksi katso kuinka paljon virtaa efekti vaatii (kuinka paljon ampeereja?). Pedaali ottaa vain sen minkä tarvitsee, joten jos virtalähteen syötössä on enemmän ampeereja, siihen voidaan ketjuttaa tarvittaessa useampikin pedaali erillisillä johdoilla.

Kaikki virtalähteemme (Paitsi T-Rex FuelTank Classic) ovat ns. erotettuja (virtalähteen sisällä on ikään kuin useampi erillinen yksikkö). Tämä takaa sen ettei ylimääräisiä hurinoita synny.

Autamme tarvittaessa efektiesi virrantarpeen määrittelyssä ja etsimme sinulle juuri oikeanlaisen virtalähteen.

25 tuote(tta)

/ sivu

25 tuote(tta)

/ sivu