Pedaalilaudan tarvikkeet

Efektien ja virtalähteiden kiinnittämiseksi pedaalilautaan on olemassa useita erilaisia ratkaisuja. Perinteisen Velcron sijaan olemme suosineet 3 M Dual Lock-teippiä, joka on Velcroa pitävämpi. Siitä onkin lyhyessä ajassa muodostunut teollisuusstandardi silloin, kun halutaan ankaraa rasitusta kestävää kiinnitystä.

Laitteiden pohjien puhdistamiseen on olemassa omat aineensa. Pedaalit kiinnitetään lautojen alle erillisillä raudoilla, joita on valikoimassamme useita erilaisia. Laudan alle voi kiinnittää virtalähteen lisäksi myös muita bokseja, joiden säätöihin ei tarvitse keikan aikana koskea. Wah Wahin kiinnittämiseen tarjoamme paria erilaista adapteri-vaihtoehtoa. Meiltä löytyy myös korotuspaloja, joilla takarivin efektejä voidaan korottaa helpommin poljettavaksi.

Tärkeä osa tarvikevalikoimaamme ovat erilaiset kiinnikkeet ja klipsit, joilla varmistat ja viimeistelet johtojen kiinnityksen pedaalilautaan. Pedaalien johtojen ja säätöjen merkkaukseen on olemassa neonvärillä vahvistettuja teippejä ja tusseja. Näistä parhaiksi todetut löytyvät nekin valikoimastamme.

46 tuote(tta)

/ sivu

46 tuote(tta)

/ sivu