Ongelman poistajat

Jos efektejä kytketään paljon peräkkäin, muuttavat ne signaalia vaikkeivat olisi edes päällä. True By Pass-efektit lisäävät signaalin kuormitusta, joka yleisimmin ilmenee yläpään katoamisena. Tämä kuulostaa samalta kuin jos kitarasi tone-potikka olisi hieman väärässä asennossa.

Erillinen, laadukas bufferi ratkaisee tämän ongelman. Sen voi asettaa pedaalilaudan loppupäähän, jolloin signaalin vienti vahvistimelle sujuu vaivatta. Jos pedaaleja on erityisen paljon, voidaan bufferi asettaa myös puoliväliin signaalitietä.

Hyvä laite ei lisää äänentasoa tai voimakkuutta eikä väritä soundiasi. Parhaimmillaan bufferi sen sijaan lisää soundiisi kimaltavaa ja helisevää yläpäätä, joka auttaa kitaran miksauksen erottelemisessa. Tämä on isoksi avuksi erityisesti, jos olosuhteet ovat vaativat.

High Gain-pedaalit ja vahvistimet aiheuttavat soundiisi suhinaa. Myös soittimesi mikit voivat poimia keikkapaikalta hälyääniä järjestelmääsi. Pahimmillaan kitara kiertää hallitsemattomasti ja soittaminen on vaikeaa. Tämä ongelma on ratkaistavissa erillisellä suhinan poistajalla, joka aistii kitarasi signaalin ja erottaa sen muusta hälystä.

Valitsemiemme laitteiden träkkäys on kehittynyttä ja etenkin ISP Decimatorin uusi sarja on todella huomaamaton ja kilometrejä edellä 80-luvun soundia leikkaavista geiteistä. Niitä voidaan käyttää usealla eri tavalla, ja jos laite kiinnostaa, katso tarkempia kytkentäehdotuksia tuotetiedoista. Kategoriasta löytyy myös erotusmuuntajia, joilla poistat järjestelmästä hurinaa aiheuttavia maalenkkejä. 

LUE LISÄÄ ONGELMAN POISTAJISTA VERKKOLEHDESTÄMME

9 tuote(tta)

/ sivu

9 tuote(tta)

/ sivu