Custom Boards Galleria

Custom Soundsin yhteydessä toimii erillinen Custom Boards-palvelu, jossa suunnittelemme ja johdotamme pedaalilautoja soittajan toiveiden mukaisesti. Olemme kuvanneet jokaisen tekemämme laudan tähän galleriaan. Kuvien oheen lisäämme tasaisesti lisätietoa siitä, miten soittaja käyttää efektejään keikkatilanteessa. Lisäksi tuomme sivulle ääni- ja videonäytteitä artistin keikkavideoista.

Galleria päivittyy jatkuvasti. Teemme uusia lautoja joka viikko, vanhoja modifioidaan, uusia videoita lisätään ja tekstejä tarkennetaan. Gallerian tavoitteena on inspiroida soittajia ajattelemaan omaa soundiaan kotimaisten, tuttujen esimerkkien kautta.

On hieno huomata, että pedaalilautoja käytetään monissa erilaisissa yhteyksissä. Blues- ja rock-kitaristien ja basistien lisäksi kosketinsoittajat, viulistit, trumpetinsoittajat, metallikitaristit, elektronisen musiikin taitajat ja monet muut ovat tyytyväisiä asiakkaitamme.

Jos haluat kysyä jonkun galleriasta löytämäsi pedaalilaudan kytkennöistä tai suunnitteluperiaatteista, ota meihin yhteyttä. Jos kysymyksiä on paljon tai ongelmasi on laajempi, suosittelemme, että varaat ajan. Tällöin pystymme palvelemaan sinua henkilökohtaisesti. Jos taas haluat, että suunnittelemme sinulle oman pedaalilaudan, täytä ajanvarauslomakkeemme Custom Boardsin sivuilla.

HUOM! Pedaalilautagalleria on siirtynyt Custom Boardsin sivuille alkaen 2.4.2017. 

INSPIROIDU UUDISTUNEESSA GALLERIASSAMME

Kas, täällä ei ole mitään.