Virtalähteiden johdot

Efektipedaaleiden ja virtalähteiden yhdistämiseen on tarjolla useita eri ratkaisuja. Kaikki tarjoamamme virtalähteet sisältävät kattavan johtopaketin, mutta joskus soittaja saattaa tarvita poikkeavia ratkaisuja.

Yleisin tarve on jakaa yksi virtalähteen liitin useammalle pedaalille. Ns. daisy chain-johto tuo tähän ratkaisun, tosin pedaalimäärän kasvaessa järjestelmä on tällä menetelmällä alttiimpi häiriöille. Voodoo Lab tarjoaa output splitter-johtoa kahdelle pedaalille, joista toisen maakytkentä on katkaistu. Tällä vältytään ylimääräisiltä hurinoilta. Toinen yleinen tarve on yhdistää kaksi eri lähtöä, jolloin efektille saadaan syötettyä enemmän virtaa. Tämä tarve korostuu digitaalipedaalien aikakaudella. Kolmas yleinen tarve on yhdistää kaksi lähtöä niin, että niiden jännite tuplataan yhdeksästä kahdeksaantoista volttiin. Joissain vanhemmisssa pedaaleissa ei ole ollenkaan liitäntää virransyötölle. Tällöin liitännän voi tehdä efektin patteriliitännän kautta. Myös vintagepedaalien miniplugiliitännöille on omat johtonsa.

Voodoo Lab ja T-Rex käyttävät standardiksi muodostunutta 2.1 mm liitintä. Tanskalainen Cioks käyttää RCA-tyyppistä liitintä, joka ei ole yhteensopiva muiden valmistajien virtalähteiden kanssa. Tarjoamme kattavan valikoiman molempia johtoja. Jos et löydä haluamaasi johtoa valikoimastamme tai et ole varma miten saisit efektisi oikeaoppisesti virtoihin, ota yhteyttä Custom Boardsiin. Palvelumme on erikoistunut efektien virrantarpeiden määrittämiseen ja sopivan virtalähteen kartoittamiseen efektikattauksesta riippuen.

LUE LISÄÄ VIRTALÄHTEIDEN JOHDOISTA VERKKOLEHDESTÄMME

30 tuote(tta)

/ sivu

30 tuote(tta)

/ sivu