Verkkojohdot ja liittimet

Sähköt kannattaa monissa tilanteissa viedä vahvistimen taakse samassa paketissa signaalijohtojen kanssa. Tästä on monenlaista hyötyä.

Maalenkki voi syntyä kahden eri sähköpisteen välille etenkin, jos vahvistimen ja lavan edustan sähköt on vedetty talon sisäisesti etäälle toisistaan. Toinen huomioitava asia on turvallisuus. Lavan edessä sattuu ja tapahtuu. Avoin sähkönsyöttö on potentiaalinen riski. Siksi virransyöttö on luotettavampi ottaa samasta pistokkeesta kuin vahvistimen, joka on lavan takaosassa. Kolmas etu on pedaalilaudan nopea kytkeminen ja purkaminen. Pedaalilaudan voi kantaa soundcheckin jälkeen vahvistimen taakse kaikkien johtojen ollessa edelleen kiinni.

Tarjoamme virransyttöön erilaisia liittimiä pedaalilaudan päähän. Liitäntä tehdään Voodoo Labin ja T-rexin virtalähteisiin kojeliittimellä, jota kutsutaan myös Euro-liittimeksi. Cioksin virtalähteet käyttävät harvinaisempaa liitintä, jonka saa onneksi muutettua kojeliittimeksi erillisellä adapterilla. Löydät meiltä myös valmiita, pitkiä virtajohtoja Cioksin virtalähteisiin.

Jos pedaalilaudassa on erikoisempia, omilla virtalähteillään toimivia laitteita, voidaan pedaalilaudan alle kiinnittää 2- tai 3-paikkainen jakorasia. Vahvistimen päähän tarjoamme suoraa, kestävästä kumi/muoviseoksesta valmistettua Schuko-pistoketta, joka on kestävän rakenteensa ansiosta eritäin pitkäikäinen.

Neutrikin D-kokoiset paneeliliittimet ovat yleinen näky audioräkeissä ympäri maailman. Niistä on hyötyä myös pedaalilaudoissa. Jos virransyöttö halutaan sijoittaa laudan alle, voidaan se tehdä helposti erillisellä adapterikotelolla. Neutrikin PowerCon-sarja on varmatoiminen ja helppo kytkeä. Se sopii mainiosti räkkien ja pedaalilautojen virransyöttöön. PowerCon-liittimien kytkennät virtajohtoihin tehdään erikseen myytävällä Abiko-liittimellä, ei juottamalla.

18 tuote(tta)

/ sivu

18 tuote(tta)

/ sivu