ISP Technologies Decimator II G-String

Kohinanpoistaja jossa on send ja return. Voit asettaa sen efektilooppiin ja poistaa high gain-vahvistimen suhinat pedaalien suhinoiden lisäksi


Arvioitu toimitusaika: Heti
Varastossa: 1 kpl


279,00 €

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

ISP Technologies

Klo 14 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Toimituskulut 8 €, yli 200 € tilaukset ilmaisella toimituksella.

Soittajan auttava sähköposti:

info@customsounds.fi

Showroomin numero: 010 2312 460 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

14 päivän tyytyväisyystakuu. Voit palauttaa tuotteen tai vaihtaa sen toiseen.

Kolmen vuoden takuu kaikille tuotteille.

 

 

Kuvaus

Yksityiskohdat

Erittäin kehittynyt kohinanpoistaja. Decimator II:n suorituskyky on entistä parempi ja se sisältää täysin uusia innovatiivisia parannuksia kohinanvähennysteknologiaan. Erityistä huomiota on kiinnitetty pitkien nuottien tasaiseen hiljenemiseen, jotka on saatu erittäin luonnollisiksi. Suositellaan sijoitettavaksi signaaliketjuun säröpedaalien jälkeen, ennen delay- ja reverb-pedaaleita.

G-string mallissa on lisänä omat  send- ja return-jakit, joiden avulla voit asettaa sen vahvistimesi efektilooppiin ja poistaa high gain-vahvistimen suhinat pedaalien suhinoiden lisäksi. G-String träkkää signaalin suoraan kitarasta, minkä ansiosta voit vaihtaa vahvistimesi kanavia puhtaasta high gainiin ilman Threshold-säädön asetuksien muutoksia.

  • Säädöt:
    Threshold: Säätää kohinanpoiston kynnystason. Tämä säätö tulisi aluksi kohdistaa kuuntelemalla kohinan tasoa ilman instrumenttisignaalia. Käännä potikkaa myötäpäivään, kunnes kohinaa ei enää kuulu. Joissain tapauksissa uudelleensäätö on tarpeen ja se tulisi tehdä kitaran volumepotikan ollessa täysin auki.
    Link In ja Link Out: voit yhdistää kaksi Decimator-pedaalia Link-liitäntöjen kautta 1/8' RTS-kaapelin avulla. Link-liitännän avulla esimerkiksi efektiloopissa oleva toinen Decimator voi myös träkätä instrumentin suoraan signaalia. Katso tarkemmat ohjeet manuaalista.
  • Virrantarve: 2,1mm 9V DC miinus keskellä virtalähde tai 9V paristo. 35 mA.
  • Bufferoitu bypass
  • Tehty Etelä-Koreassa

LUE MANUAALI TÄÄLTÄ

 

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvostelemassa tuotetta: ISP Technologies Decimator II G-String

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hinta
Kokonaisarvio
Laatu

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista