Tarjous

FoxRox Octron

FoxRox Octron antaa sinulle analogista ylä- ja alaoktaavisoundia.


Arvioitu toimitusaika: Heti
Varastossa: 1 kpl


Normaali hinta: 269,00 €

Tarjoushinta 179,00 €

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Foxrox Electronics

Klo 14 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Toimituskulut 8 €, yli 200 € tilaukset ilmaisella toimituksella.

Kysyttävää? Lähetä meille sähköpostia:

info@customsounds.fi

Myymälän numero: 010 2312 460 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

14 päivän tyytyväisyystakuu. Voit palauttaa tuotteen tai vaihtaa sen toiseen.

Kolmen vuoden takuu kaikille tuotteille.

 

 

Kuvaus

Yksityiskohdat

FoxRox Octron antaa sinulle analogisen ylä- ja alaoktaavisoundin, jotka reagoivat tehokkaasti soittotatsiisi ja -tekniikkaasi. Voit miksata yläoktaavia, alaoktaavia ja suoraa signaalia haluamaksesi kokonaisuudeksi. Jokaiselle "oktaaville" on oma volumesäätönsä. Analogista piiriä käyttävien oktaavereiden ehdotonta eliittiä!

  • Säädöt:
    Octave Down: Säätää alaoktaavin määrää soundissa. Maksimissään klo 5:ssä, minimissään klo 7:ssä, jossa alaoktaavi ei ole lainkaan kuultavissa. Oktaavijakaja Mutron/Boss OC-2/DOD Octoplus-hengessä. Träkkää soittoasi erinomaisesti. Alaoktaavi on soundiltaan puhdas, siinä ei ole säröä.
    Octave Up: Säätää yläoktaavin määrää soundissa. Maksimissään klo 5:ssä, minimissään klo 7:ssä, jossa yläoktaavi ei ole lainkaan kuultavissa. Korkeagaininen germaniumdiodeihin pohjautuva yläoktaaveri, jossa oletusarvoisesti on aina jonkin verran säröä mukana. Yläoktaaville löytyy pedaalin sisältä kaksi trimmeriä, Gain ja Tone, joilla voit säätää soundia puhtaahkosta kirskuvaksi ja kirkkaaksi. Yläoktaavi on läsnä läpi kitaran otelaudan, mutta tulee parhaiten esiin ylemmiltä nauhoilta soitettaessa.
    Direct: Määrittää suoran signaalin määrän soundissa. Klo 7:ssä suora signaali ei ole lainkaan kuultavissa.
  • Virrantarve: 2,1mm 9-18V DC miinus keskellä virtalähde tai 9V paristo. 12 mA. Korkeampi jännite antaa pedaalille lisää headroomia, jolloin se toimii paremmin basson kanssa.
  • True Bypass
  • Tehty USA:ssa

LUE FOXROX OCTRONIN MANUAALI TÄÄLTÄ

 

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvostelemassa tuotetta: FoxRox Octron

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hinta
Kokonaisarvio
Laatu