Ilmaiset toimitukset Postin noutopisteisiin.
Noutopisteet tulevat näkyviin kun olet syöttänyt kassalla postinumerosi.

Earthquaker Devices Avalanche Run V2

Earthquaker Devices Avalanche Run antaa käyttöösi ambientmaisia delay- ja kaikusoundeja. Tap Tempo, delayn reverse-toiminto ja monipuoliset ekspressio-ominaisuudet tekevät tästä varteenotettavan "kaksi kärpästä yhdellä iskulla"-pedaalin.


Arvioitu toimitusaika: Heti
Varastossa: 1 kpl


375,00 €
Earthquaker Devices

Klo 14 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Toimituskulut 0 € Postin noutopisteisiin!

Oletko nähnyt paremman hinnan muualla? Ilmoita meille niin päivitämme hintamme:

info@customsounds.fi

Myymälän numero: 010 2312 460 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

14 päivän tyytyväisyystakuu. Voit palauttaa tuotteen tai vaihtaa sen toiseen.

Kolmen vuoden takuu kaikille tuotteille.

 

 

Kuvaus

Yksityiskohdat

Earthquaker Devices Avalance Run antaa käyttöösi ambientmaisia delay- ja kaikusoundeja. Tap Tempo, delayn reverse-toiminto ja monipuoliset ekspressio-ominaisuudet tekevät tästä varteenotettavan "kaksi kärpästä yhdellä iskulla"-pedaalin. Avalanche Runin suunnittelun kantavana ideana on ollut antaa soittajalle helppokäyttöinen, monipuolinen paketti, jonka soundien vaihtaminen ei vaadi manuaalin pläräämistä.

 • Säädöt ja ominaisuudet:
  Time: Käsisäätö delayajan pituudelle, säätövara 0-2000 millisekuntia. Delayaika on säädettävissä myös tap tempo-jalkakytkimellä.
  Repeats: Määrittää delayn toistojen määrän. Säätövara yhdestä toistosta lähes loputtomiin toistoihin saakka.
  Tone: Säätää delayn toistojen tonea. Neutraali asetus klo 12:ssa. Leikkaa ylätaajuuksia klo 7:ää kohti ja alataajuuksia klo 5:ttä kohti mentäessä.
  Mix: Säätää kuivan signaalin ja delayn välistä suhdetta. 50/50-suhde klo 1:ssä. Klo 5:ssä 100% märkä soundi (eli kuulet vain delayn toistot ilman kuivaa signaalia).
  Exp:
  Tällä kytkimellä voit valita, mitä ominaisuutta ekspressiopedaali ohjaa. Vaihtoehtoinen kaiun pituus, kaiun mix, delayaika, delayn toistojen määrä, delayn mix ja delayn suunnankääntö portaattomasti (ohittaa Mode-kytkimen).
  Decay:
  Kaiun pituuden säätö.
  Mix:
  Säätää kuivan signaalin ja kaiun välistä suhdetta. 50/50-suhde klo 1:ssä. Klo 5:ssä 100% märkä soundi (eli kuulet vain kaiutetun signaalin ilman kuivaa signaalia).
  Ratio:
  Tällä säädöllä voit valita haluamasi tap tempon suhdeluvun. Vaihtoehdot ovat:
  1/1- Quarter Note
  3/4- Dotted 8th
  2/3- Quarter Note Triplet
  1/2- 8th Note
  1/3- 8th Note Triplet
  1/4- 16th Note
  Mode-kytkin:
  Tällä kytkimellä voit valita kolmen eri tilan välillä. Both on normaali delay- ja reverb-tila. Reverse-tilassa delay on takaperoinen ja kaiku normaali. Swell-tilassa Avalanche Run reagoi soittodynamiikkaasi ja tuottaa volume-"swellejä" koko signaalille.
 • Virrantarve: 9V DC miinus keskellä virtalähde, 150 mA.
 • True Bypass tai bufferoitu bypass (käyttäjän valittavissa)
 • Tehty USA:ssa

Arvostelut

Vastinetta rahalle tyyriydestä huolimattaReview by Tommo
Hinta
Kokonaisarvio
Laatu
Päädyin AR:iin parin mutkan ja useiden Youtube-videoiden kautta. Itse asiassa Knobs-nimimerkin videota tuli toljotettua ja kuunneltua 30-50 kertaa ennen ostopäätöstä. Suurimpana jarruna oli hintalappu, joka toisaalta on vähintäänkin lähes kohdallaan. Laatu eittämättä välillä maksaa.

No mikä AR:issa nyt sitten on niin hienoa? Se on soundi. Tämä purnukka on helposti eniten omaa soittoani "parantava" osanen. Tykkään todella paljon ambient/dreampop/shoegaze-soundeista ja tästä sitä saa. Toki perinteisempikin delay-kitarointi onnistuu, mutta reverb tekee tästä niin hienon, moodista riippumatta. Tap-kytkin pohjassa AR:n saa oskilloimaan.

Pedaali itsessään on taattua EQD-laatua: jämäkkä ja mainiolla ulkomuodolla siunattu. Virrantarve ei ole se ihan perinteisin, jota joku saattaa pitää miinuksena. Pedaalin oma virtalähde on toiminut kuitenkin moitteetta.


(Lähetetty 6.11.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvostelemassa tuotetta: Earthquaker Devices Avalanche Run V2

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hinta
Kokonaisarvio
Laatu

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista