Ilmaiset toimitukset Postin noutopisteisiin.
Noutopisteet tulevat näkyviin kun olet syöttänyt kassalla postinumerosi.

Catalinbread Katzenkönig

Catalinbread Katzenkönigin piiri on yhdistelmä Tonebender Mk II -fuzzin ja Rat-särön parhaita puolia. Lopputuloksena on pedaali, jonka soundi on laulava kuin fuzz ja jonka tone pysyy kasassa yhtä hyvin kuin distortion. Toimii sekä yksikelaisien että humbuckerien kanssa ja sekä puhtaan että säröisen vahvistimen edessä.


Arvioitu toimitusaika: Heti
Varastossa: 2 kpl


205,00 €

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Catalinbread

Klo 14 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Toimituskulut 0 € Postin noutopisteisiin!

Oletko nähnyt paremman hinnan muualla? Ilmoita meille niin päivitämme hintamme:

info@customsounds.fi

Myymälän numero: 010 2312 460 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

14 päivän tyytyväisyystakuu. Voit palauttaa tuotteen tai vaihtaa sen toiseen.

Kolmen vuoden takuu kaikille uusille tuotteille. Käytettyjen takuu 60 pv.

 

 

Kuvaus

Yksityiskohdat

Catalinbread Katzenkönigin piiri on yhdistelmä Tonebender Mk II -fuzzin ja Rat-särön parhaita puolia. Lopputuloksena on pedaali, jonka soundi on laulava kuin fuzz ja jonka tone pysyy kasassa yhtä hyvin kuin distortion. Toimii sekä yksikelaisien että humbuckerien kanssa ja sekä puhtaan että säröisen vahvistimen edessä. Suositeltu paikka signaaliketjussa wahien ja filtteri/EQ-pedaalien perässä, ennen overdrivejä.

 • Säädöt:
  Volume: Määrittää ulostulevan äänenvoimakkuuden tason. Katzenkönig ei vaadi tappiin säädettyä volumetasoa kuulostaakseen hyvältä. Säädä taso järjestelmääsi sopivaksi. Headroomia löytyy riittävästi.
  Input: Säätää sisääntulon herkkyyttä. Jos kitarassasi on humbuckerit tai muuten tehokkaat mikrofonit, Katzenkönig kuulostaa todennäköisesti paremmalta kun Input-säädön taso on maltillinen. Yksikelaisien mikkien kanssa herkkyyttä voidaan nostaa.
  Gain: Säätää pedaalin toisen gain stagen särön määrää. Tavallisesta gain-säädöstä poiketen tämä säätö kontrolloi negatiivisen feedbackin määrää. Lopputuloksena laajaskaalainen särösäätö ja erinomaisia soundeja läpi koko rotaation.
  Filter: Pedaalin tonesäätö. Paranneltu versio Ratin Filter-säädöstä. Erittäin laaja-alainen säätö. Kirkastuu klo 7:ää kohti. Pehmeää tai leikkaavaa soundia, tai jotain siltä väliltä.
 • Virrantarve: 2,1mm 9-18V DC miinus keskellä virtalähde tai 9V paristo. Virrankulutus n. 10 mA. 18 voltin jännitteellä enemmän volumea ja terävämpi atakki.
 • True Bypass
 • Tehty USA:ssa

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvostelemassa tuotetta: Catalinbread Katzenkönig

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Kokonaisarvio
Laatu
Hinta